Політика конфіденційності LGPD

Політика конфіденційності

Востаннє оновлено: 3 Квітня, 2023

Ця Політика конфіденційності описує нашу політику та процедури щодо збору, використання та розкриття вашої інформації, коли ви користуєтеся Сервісом, а також розповідає про ваші права на конфіденційність і те, як закон захищає вас.

Ми використовуємо Ваші персональні дані для надання та покращення Сервісу. Користуючись Сервісом, ви погоджуєтеся на збір і використання інформації відповідно до цієї Політики конфіденційності. Ця Політика конфіденційності була створена за допомогою генератора політики конфіденційності TermsFeed.

Тлумачення та визначення

Інтерпретація

Слова, початкова літера яких написана з великої літери, мають значення, визначені за таких умов. Наведені нижче визначення мають однакове значення незалежно від того, чи вказано вони в однині чи множині.

визначення

Для цілей цієї Політики конфіденційності:

  • Обліковий запис означає унікальний обліковий запис, створений для доступу до нашого Сервісу або частин нашого Сервісу.

  • Компанія (згадується в цій Угоді як «Компанія», «Ми», «Нас» або «Наш») посилається на Taste4you, Rua Amâncio Aleixo da Silva 6, Sobralinho .

  • Файли cookie - це невеликі файли, які розміщуються на Вашому комп'ютері, мобільному пристрої або будь-якому іншому пристрої веб-сайтом, що містять деталі Вашої історії перегляду на цьому веб-сайті серед багатьох його застосувань.

  • Країна відноситься до: Португалія

  • Пристрій означає будь-який пристрій, який має доступ до Сервісу, наприклад, комп'ютер, мобільний телефон або цифровий планшет.

  • Персональні дані - це будь-яка інформація, яка стосується ідентифікованої або ідентифікованої фізичної особи.

  • Сервіс відноситься до Веб-сайту.

  • Постачальник послуг означає будь-яку фізичну або юридичну особу, яка обробляє дані від імені Компанії. Це стосується сторонніх компаній або осіб, найнятих Компанією для сприяння Сервісу, надання Сервісу від імені Компанії, надання пов’язаних із Сервісом послуг або допомоги Компанії в аналізі використання Сервісу.

  • Дані про використання відносяться до даних, зібраних автоматично, або згенерованих при використанні Сервісу, або з самої інфраструктури Сервісу (наприклад, тривалість відвідування сторінки).

  • Веб-сайт посилається на Taste4you, доступний з https://taste4you.eu

  • Ви означає фізичну особу, яка отримує доступ до Сервісу або використовує його, або компанію чи іншу юридичну особу, від імені якої така фізична особа отримує доступ до Сервісу або використовує його, залежно від обставин.

Збір і використання ваших персональних даних

Типи зібраних даних

Особисті дані

Під час використання нашого Сервісу ми можемо попросити вас надати нам певну особисту інформацію, яка може бути використана для зв’язку з вами або ідентифікації. Особиста інформація може включати, але не обмежуватися:

  • Адреса електронної пошти

  • Ім'я та прізвище

  • Телефонний номер

  • Адреса, штат, провінція, поштовий індекс, місто

  • Дані про використання

Дані про використання

Дані про використання збираються автоматично під час використання Сервісу.

Дані про використання можуть містити таку інформацію, як адреса Інтернет-протоколу вашого пристрою (наприклад, IP-адреса), тип браузера, версія браузера, сторінки нашого Сервісу, які ви відвідуєте, час і дата вашого відвідування, час, проведений на цих сторінках, унікальний пристрій ідентифікатори та інші діагностичні дані.

Коли ви отримуєте доступ до Служби за допомогою мобільного пристрою або через нього, ми можемо автоматично збирати певну інформацію, включаючи, але не обмежуючись, тип мобільного пристрою, який ви використовуєте, унікальний ідентифікатор вашого мобільного пристрою, IP-адресу вашого мобільного пристрою, ваш мобільний операційна система, тип мобільного Інтернет-браузера, який ви використовуєте, унікальні ідентифікатори пристрою та інші діагностичні дані.

Ми також можемо збирати інформацію, яку Ваш браузер надсилає щоразу, коли Ви відвідуєте наш Сервіс або коли Ви отримуєте доступ до Сервісу за допомогою мобільного пристрою.

Технології відстеження та файли cookie

Ми використовуємо файли cookie та подібні технології відстеження, щоб відстежувати діяльність на нашому Сервісі та зберігати певну інформацію. Використовувані технології відстеження – це маяки, теги та сценарії для збору та відстеження інформації, а також для покращення та аналізу нашого Сервісу. Технології, які ми використовуємо, можуть включати:

  • Файли cookie або файли cookie браузера. Файл cookie — це невеликий файл, який розміщується на вашому пристрої. Ви можете наказати своєму браузеру відхиляти всі файли cookie або вказувати, коли файли cookie надсилаються. Однак, якщо ви не приймаєте файли cookie, ви не зможете використовувати деякі частини нашого Сервісу. Якщо ви не налаштували параметри свого браузера так, щоб він відмовлявся від файлів cookie, наш Сервіс може використовувати файли cookie.
  • Флеш-cookie. Певні функції нашого Сервісу можуть використовувати локальні збережені об’єкти (або флеш-куки) для збору та зберігання інформації про ваші вподобання або вашу діяльність у нашому Сервісі. Флеш-файли cookie не керуються тими ж налаштуваннями браузера, які використовуються для файлів cookie браузера. Щоб отримати додаткові відомості про те, як видалити флеш-куки, будь ласка, прочитайте «Де я можу змінити налаштування для вимкнення або видалення локальних спільних об’єктів?» Доступно за адресою https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
  • Веб-маяки. Певні розділи нашого Сервісу та наші електронні листи можуть містити невеликі електронні файли, відомі як веб-маяки (також відомі як чіткі gif-файли, піксельні теги та однопіксельні gif-файли), які дозволяють Компанії, наприклад, підраховувати користувачів, які відвідали ці сторінки. або відкритого електронного листа та іншої пов’язаної статистики веб-сайту (наприклад, запису популярності певного розділу та перевірки цілісності системи та сервера).

Файли cookie можуть бути «постійними» або «сеансовими». Постійні файли cookie залишаються на вашому персональному комп’ютері або мобільному пристрої, коли ви перебуваєте в автономному режимі, а сеансові файли cookie видаляються, щойно ви закриваєте свій веб-браузер. Дізнатися більше про файли cookie можна у статті TermsFeed.

Ми використовуємо як сеансові, так і постійні файли cookie для цілей, викладених нижче:

  • Необхідні / необхідні файли cookie

    Тип: файли cookie сеансу

    Підпорядковується: Ус

    Призначення: ці файли cookie необхідні для надання вам послуг, доступних через веб-сайт, і для того, щоб ви могли використовувати деякі його функції. Вони допомагають автентифікувати користувачів і запобігати шахрайському використанню облікових записів користувачів. Без цих файлів cookie послуги, про які ви запитували, не можуть бути надані, і ми використовуємо ці файли cookie лише для надання вам цих послуг.

  • Політика використання файлів cookie / повідомлення Файли cookie для прийняття

    Тип: постійні файли cookie

    Підпорядковується: Ус

    Призначення: ці файли cookie визначають, чи погодилися користувачі на використання файлів cookie на веб-сайті.

  • Функціональні файли cookie

    Тип: постійні файли cookie

    Підпорядковується: Ус

    Призначення: ці файли cookie дозволяють нам запам’ятовувати вибір, який ви робите під час користування веб-сайтом, наприклад запам’ятовувати дані для входу чи налаштування мови. Метою цих файлів cookie є надання Вам більш особистого досвіду та уникнення необхідності повторно вводити свої налаштування щоразу, коли Ви користуєтеся Веб-сайтом.

Для отримання додаткової інформації про файли cookie, які ми використовуємо, і про ваш вибір щодо файлів cookie, відвідайте нашу Політику щодо файлів cookie або розділ щодо файлів cookie нашої Політики конфіденційності.

Використання ваших персональних даних

Компанія може використовувати Персональні дані для таких цілей:

  • Для надання та підтримки нашого Сервісу, включаючи моніторинг використання нашого Сервісу.

  • Для управління Вашим обліковим записом: для управління Вашою реєстрацією як користувача Сервісу. Персональні дані, які ви надаєте, можуть надати вам доступ до різних функцій Сервісу, які доступні вам як зареєстрованому користувачеві.

  • Для виконання договору: розробка, дотримання та виконання договору купівлі-продажу продуктів, предметів чи послуг, які Ви придбали, або будь-якого іншого контракту з нами через Сервіс.

  • Щоб зв'язатися з Вами: Щоб зв'язатися з Вами електронною поштою, телефонними дзвінками, SMS або іншими еквівалентними формами електронного зв'язку, такими як push-сповіщення мобільного додатка про оновлення або інформаційні повідомлення, пов'язані з функціональними можливостями, продуктами або послугами, на які укладено контракт, включаючи оновлення безпеки, коли це необхідно або розумно для їх впровадження.

  • Для надання Вам новин, спеціальних пропозицій та загальної інформації про інші товари, послуги та події, які ми пропонуємо, подібні до тих, які Ви вже придбали або запитували, якщо Ви не вирішили не отримувати таку інформацію.

  • Для управління Вашими запитами: Для відвідування та управління Вашими запитами до нас.

  • Для передачі бізнесу: Ми можемо використовувати Вашу інформацію для оцінки або проведення злиття, відчуження, реструктуризації, реорганізації, розпуску або іншого продажу або передачі деяких або всіх наших активів, як діючого підприємства, так і в рамках банкрутства, ліквідації або подібного провадження, в якому Персональні дані, що зберігаються нами про користувачів нашого Сервісу, є серед переданих активів.

  • Для інших цілей: Ми можемо використовувати Вашу інформацію для інших цілей, таких як аналіз даних, визначення тенденцій використання, визначення ефективності наших рекламних кампаній, а також для оцінки та вдосконалення нашого Сервісу, продуктів, послуг, маркетингу та вашого досвіду.

Ми можемо надати Вашу особисту інформацію в таких ситуаціях:

  • З постачальниками послуг: Ми можемо ділитися Вашою особистою інформацією з постачальниками послуг для моніторингу та аналізу використання нашого Сервісу, щоб зв'язатися з Вами.
  • Для передачі бізнесу: Ми можемо ділитися або передавати Вашу особисту інформацію у зв'язку з або під час переговорів про будь-яке злиття, продаж активів Компанії, фінансування або придбання всього або частини нашого бізнесу іншій компанії.
  • З афілійованими особами: Ми можемо ділитися Вашою інформацією з нашими афілійованими особами, і в цьому випадку ми вимагатимемо від цих філій дотримуватися цієї Політики конфіденційності. До афілійованих осіб належать наша материнська компанія та будь-які інші дочірні компанії, партнери по спільним підприємствам або інші компанії, які ми контролюємо або які перебувають під спільним контролем з нами.
  • З діловими партнерами: Ми можемо ділитися Вашою інформацією з нашими діловими партнерами, щоб запропонувати Вам певні продукти, послуги або акції.
  • З іншими користувачами: коли Ви ділитеся особистою інформацією або іншим чином взаємодієте в публічних зонах з іншими користувачами, така інформація може бути переглянута всіма користувачами і може бути публічно поширена за її межами.
  • З Вашої згоди: Ми можемо розкривати Вашу особисту інформацію для будь-яких інших цілей за Вашою згодою.

Зберігання ваших персональних даних

Компанія зберігатиме ваші персональні дані лише до тих пір, поки це необхідно для цілей, викладених у цій Політиці конфіденційності. Ми зберігатимемо та використовуватимемо ваші персональні дані в обсязі, необхідному для дотримання наших юридичних зобов’язань (наприклад, якщо від нас вимагається зберігати ваші дані для дотримання чинного законодавства), вирішення суперечок і забезпечення виконання наших юридичних угод і політик.

Компанія також зберігатиме Дані про використання для цілей внутрішнього аналізу. Дані про використання, як правило, зберігаються протягом коротшого періоду часу, за винятком випадків, коли ці дані використовуються для посилення безпеки чи покращення функціональності нашого Сервісу, або якщо ми юридично зобов’язані зберігати ці дані протягом довшого періоду часу.

Передача ваших персональних даних

Ваша інформація, включно з Персональними даними, обробляється в робочих офісах Компанії та в будь-яких інших місцях, де знаходяться сторони, залучені до обробки. Це означає, що ця інформація може передаватись на комп’ютери, розташовані за межами Вашого штату, провінції, країни чи іншої урядової юрисдикції, де закони про захист даних можуть відрізнятися від законів Вашої юрисдикції.

Ваша згода з цією Політикою конфіденційності з подальшим наданням такої інформації означає вашу згоду на таку передачу.

Компанія вживатиме всіх розумно необхідних заходів для забезпечення безпечного поводження з вашими даними відповідно до цієї Політики конфіденційності, і жодна передача ваших особистих даних організації чи країні не здійснюватиметься, якщо не буде встановлено адекватних засобів контролю, включаючи безпеку Ваші дані та інша особиста інформація.

Розкриття ваших персональних даних

Бізнес-операції

Якщо Компанія бере участь у злитті, поглинанні або продажу активів, Ваші персональні дані можуть бути передані. Ми надішлемо сповіщення до того, як ваші персональні дані будуть передані та підпадають під дію іншої Політики конфіденційності.

Правозастосування

За певних обставин Компанія може бути зобов’язана розкрити Ваші персональні дані, якщо цього вимагає закон або у відповідь на дійсні запити державних органів (наприклад, суду чи державної установи).

Інші вимоги законодавства

Компанія може розкрити Ваші персональні дані, добросовісно вважаючи, що така дія необхідна для:

  • Виконуйте юридичне зобов’язання
  • Захищати та захищати права чи власність Компанії
  • Запобігання або розслідування можливих протиправних дій у зв’язку з Сервісом
  • Захист особистої безпеки Користувачів Сервісу або громадськості
  • Захист від юридичної відповідальності

Безпека ваших персональних даних

Безпека ваших особистих даних важлива для нас, але пам’ятайте, що жоден метод передачі через Інтернет або метод електронного зберігання не є на 100% безпечним. Незважаючи на те, що ми прагнемо використовувати комерційно прийнятні засоби для захисту ваших персональних даних, ми не можемо гарантувати їх абсолютну безпеку.

Конфіденційність дітей

Наш Сервіс не звертається до осіб віком до 13 років. Ми свідомо не збираємо особисту інформацію від будь-кого віком до 13 років. Якщо Ви є батьком або опікуном і знаєте, що Ваша дитина надала нам Персональні дані, зв’яжіться з нами. Якщо нам стає відомо, що ми збирали персональні дані від будь-кого віком до 13 років без підтвердження згоди батьків, ми вживаємо заходів для видалення цієї інформації з наших серверів.

Якщо нам потрібно покладатися на згоду як правову основу для обробки вашої інформації, а ваша країна вимагає згоди батьків, ми можемо вимагати згоди ваших батьків, перш ніж збирати та використовувати цю інформацію.

Посилання на інші веб-сайти

Наш Сервіс може містити посилання на інші веб-сайти, якими ми не керуємо. Якщо ви клацнете посилання третьої сторони, вас буде спрямовано на сайт цієї третьої сторони. Ми настійно рекомендуємо Вам переглядати Політику конфіденційності кожного сайту, який Ви відвідуєте.

Ми не контролюємо та не несемо відповідальності за вміст, політику конфіденційності чи практику будь-яких сторонніх сайтів чи служб.

Зміни до цієї Політики конфіденційності

Час від часу ми можемо оновлювати нашу Політику конфіденційності. Ми повідомимо Вас про будь-які зміни, опублікувавши нову Політику конфіденційності на цій сторінці.

Ми повідомимо вас електронною поштою та/або розмістимо помітне повідомлення на Нашій службі до того, як зміни набудуть чинності, і оновимо дату «Останнє оновлення» у верхній частині цієї Політики конфіденційності.

Рекомендуємо періодично переглядати цю Політику конфіденційності на предмет будь-яких змін. Зміни до цієї Політики конфіденційності набувають чинності, коли вони опубліковані на цій сторінці.

Зв'яжіться з нами

Якщо у вас виникли запитання щодо цієї Політики конфіденційності, ви можете зв’язатися з нами:

  • Електронною поштою: taste4you.eu@gmail.com

  • Відвідавши цю сторінку на нашому веб-сайті: https://taste4you.eu

  • За номером телефону: +351 916288348

Тож у вас можуть виникнути запитання:

Що це? Навіщо це потрібно? Як це працює?

Ось кілька відповідей нижче:

Що це?

Ми раді почути Вашу думку про наш сервіс, товари, веб-сайт або будь-які інші теми, якими Ви хочете поділитися з нами. Будемо вдячні за зауваження та пропозиції.
Будь ласка, заповніть форму нижче.

Як це працює?

Choose your period for supplies: 3 / 6 / 9 / 12 months;

Choose what would you like to have:
• the same product each time;
• always new
• some product + new.

We are always open for your new tastes.

Чи можу я оформити підписку?

В даний час ця функція знаходиться в розробці.
Але ми з радістю підемо Вам назустріч – просто надішліть нам "Мені потрібна підписка на каву/чай" у чаті, соціальних мережах або електронною поштою.